Kompetencer der rækker længere

  • strategi
  • design
  • reklame
  • tekst
  • film & foto
  • tryk & print
  • digitalt

I Paramedia finder du alle de kompetencer der skal til for at skabe effektiv profilering, markedsføring og kommunikation til din virksomhed. Det betyder at du kan få en en samlet og stærk, strategisk løsning. Eller du kan udvælge og benytte lige præcis de kompetencer der dækker dit behov.

 

DESIGN
Paramedia skaber originalt og unikt grafisk design. Det kan give din virksomhed en stærk profil og position på markedet. Med forme, farver og stil skaber vi et design der repræsenterer din virksomheds DNA. Og som afsætter et visuelt udtryk der bliver genkendt og husket.

 

REKLAME
Paramedia udformer stærk og slagkraftig reklame og markedsføring. Med effektive budskaber på relevante online platforme og offline medier sikrer vi at din virksomhed får mere opmærksomhed og en højere konverteringsrate.

 

TEKST
Paramedia skriver tekster der bliver set, læst og forstået. Hvad enten din virksomhed har brug for et slagkraftigt og meningsfuldt slogan, et budskab der sender varer over disken eller information og instruktion der er til at forstå.

 

FILM & FOTO
Paramedia producerer foto og film der gør en forskel. Film der fortæller historien om din virksomhed siger mere end mange ord. Professionelle  medarbejderportrætter og fotos af din virksomhed og produkter skaber tillid og styrker dit brand.

 

TRYK & PRINT
Paramedia elsker alt med tryk på. Brochurer, kataloger, flyers og andre tryksager. t-shirts, muleposer og andre tekstilløsninger. Kuglepenne, drikkekrus og andre reklamegaver. Skiltning til butiksfacade, byggeplads, bil, kontoret og andre steder. Vi gør det!

 

DIGITALT
Paramedia sørger for at din hjemmeside får mere trafik og flere konverteringer. Vi skaber design samt tekst og billeder der skaber opmærksomhed og effekt på nettet. Og vi hjælper dig når du har brug for effektive mailnyheder, web- og some-kampagner.

Skal din virksomhed blomstre?

Paramedia sørger for at din virksomhedprofil bliver skarpere og din markedsføring mere effektiv.

Michael Mossefin

Hør hvordan:

Ring til Michael

3333 9700